Un dia a l’escoleta ROOMIA

 

ENTRADA
de 08:30 a 09:00 h

Hora a la qual els vostres petits entren a l’escola. Trobada tranquil•la i efectuosa per part de les educadores i comiat de les famílies.

Cançó BON DIA!!
de 09:00 a 09:30 h

Moment de reunió amb els companys i en el que cantem tots junts per celebrar el començament d’un nou dia a Roomia.

MENGEM FRUITA, NYAM-NYAM!!
de 09:30 a 10:00 h

L’ esmorzar és una dels menjars més importants del dia, ja que permet començar una jornada amb energia. Així que a Roomia fomentem un segon esmorzar apart del fet a casa, el qual està format de fruites variades i de temporada. No és un gran àpat si no una degustació, que permet iniciar-los en l’hàbit de menjar fruita diàriament i incitar-los al fet que coneguin nous sabors i textures.

ACTIVITAT PROPOSADA
de 10:00 a 12:00 h

Cada dia proposem una o més activitats afavorint així el desenvolupament constant del petit. Com, per exemple: activitats pràctiques, experimentació, estimulació, descobriment, psicomotricitat…
Aquest moment també inclou l’hora del pati, i com no disposem de pati ens acostem al centre cívic La Vila Florida que està molt a prop i el carrer que ens separa és un carrer peatonal i amb poc tràfic, ens dirigim formant un tren amb les cordes portadores. Tota una experiència per a ells, ja que coneixen l’entorn més proper, desenvolupen emocions i sensacions, alhora que juguen i es diverteixen, que és el més important!

MENJAR I DORMIR / JOC LLIURE
de 12:30 a 15:00 h

Hora de dinar i moment per seguir amb les rutines diàries de rentar-se les mans, asseure’s a menjar, aprendre a esperar…

JOCS I PREPARACIÓ PER ANAR A CASA
de 15:30 a 16:30 h

Es desperten de la migdiada (els que han dormit), en un ambient molt tranquil, agradable i afectuós com sempre per part de les educadores, per a un bon despertar. Joc lliure i preparació per a la trobada amb les famílies. Comiat emotiu entre petits i educadores per enfortir els vincles afectius favorables per a la seva adaptació en un nou món.