Nosaltres

Eren dues amigues i mares primerenques, que després de moltes converses es van adonar que tenien una mateixa preocupació, trobar al barri, un lloc adequat perquè els seus fills poguessin estar, jugar i desenvolupar-se mentre elles estaven en els seus treballs.

Així que un dia es van preguntar: “Per què no ho muntem nosaltres?”

Després de moltes tardes, parcs i cafès, van dissenyar un projecte per crear un racó comú per a les famílies del barri: ROOMIA, juga per créixer!

Estem molt contentes i orgulloses de poder compartir amb tu aquesta nova iniciativa.

Vine a coneixe’ns!

Andrea Font

Sóc l’Andrea i tinc 31 anys. Titulada en Tècnic Superior d’Educació Infantil.

Mare primerenca i emprenedora, he treballat en l’àmbit de l’educació, tant públic com privat.

Quan va néixer la Lola, em vaig adonar de la falta d’un espai familiar al barri on es respectin els nostres valors utilitzant els mètodes alternatius de desenvolupament infantil. Amb la Cristina vàrem decidir crear-ho nosaltres mateixes.

Macarena Soler

Sóc la Maca i tinc 27 anys. Titulada en Tècnic Superior d’Educació Infantil.

Vaig saber que volia dedicar-me a l’Educació després de treballar durant anys com a cangur de nens d’edats variades.

Vaig voler estudiar aquesta carrera per poder treballar amb nens per vocació i per poder canviar el tipus d’educació amb la qual em vaig criar i que crec que està poc avançada.

Cristina Mondon

El meu nom és Cristina i tinc 36 anys. Fa dos anys que sóc mare de l’Adrià que ha canviat la meva vida. No només en la part més humana de tenir un fill, sinó en la manera de veure i viure la vida.

He estat treballant durant 11 anys com Auxiliar de comptable i ara m’introdueixo en aquest nou projecte, ROOMIA, juntament amb l’Andrea, per cuidar, acollir i ensenyar als vostres petits.

La vocació que des de petita havia somiat i que només he pogut gaudir a les feines que he realitzat com a educadora de temps lliure.